>> FINE LINES 2020

Creació per a SKÅNES DANSTEATER (Malmö, Suècia)

ESTRENA: 06/02/20 - Holland Dance Festival, La Haia (Holanda)

El treball coreogràfic de Roser López Espinosa es basa en una forta fisicitat, amb una gran passió per la precisió, la delicadesa, els elements acrobàtics i el detall. Un imaginari vital i ple de joc, de poètica refinada i amb un toc d'humor.

El nou duet FINE LINES és un diàleg entre dues dones excepcionals. Una trobada que ens mostra les fines línies que hi ha entre tots nosaltres, recordant-nos les nostres diferències, límits i intencions. Però, què és allò que ens apropa els uns als altres? Què volem celebrar en l'altre? A escena, dues dones. Tan delicades, tan plenes de força.
INFORMACIÓ ARTÍSTICA


Concepte i coreografia: Roser López Espinosa / Creació i dansa: Madeleine Månsson, Anna Borràs Picó / Música original: Mark Drillich / Vestuari: Åsa Gjerstad / Disseny d'il·luminació: Mattias Jonsson / Producció: Skånes Dansteater (Malmö, Suècia)

FINE LINES forma part del programa Mixed Doubles de Europe Beyond Access, un projecte vigent fins al 2022 que dóna suport a les pràctiques d'arts escèniques inclusives i ofereix al públic europeu la possibilitat de veure treballs únics amb artistes amb i sense diversitat funcional. Mixed Doubles és una coproducció d'Skånes Dansteater, Holland Dance Festival, Onassis Cultural Centre i Oriente Occidente, com a part de Europe Beyond Access. Cofinançat per Creative Europe.

Aquesta és la tercera col·laboració de Roser López Espinosa amb Skånes Dansteater. Les creacions anteriors són The Entertainers (estrenada dins del programa Swedish Connection2018 a Seul, en col·laboració amb la Companyia Nacional de Dansa Contemporània de Corea) i el solo Featherweight, en què la boxa i l'Ocell de Foc celebren el cos femení.

Durada: 20 min

Fotos: Tilo Stengel, Sjoerd Derine

SKÅNES DANSTEATER // companyia de dansa >> www.skanesdansteater.se
EUROPE BEYOND ACCES >> www.disabilityartsinternational.org/europe-beyond-access


> GIRA 2020
6 feb > Holland Dance Festival - Korzo Theater (La Haia, Països Baixos) - ESTRENA
7 feb > Holland Dance Festival - Korzo Theater (La Haia, Països Baixos)
8 feb > Holland Dance Festival - Korzo Theater (La Haia, Països Baixos)
1 abril - Festival Dansa València 
16 juliol - Kalamata Dance Festival (Kalamata, Grècia)
17 set - Oriente Occidente Dance Festival (Rovereto, Itàlia)
18 nov - Skånes Dansteater (Malmö, Suècia)
19 nov - Skånes Dansteater (Malmö, Suècia)